Ugrás a tartalomra

STORY5 - Már a UPC kábelhálózatán is

Story5 logoMár a UPC digitális hálózatán is elérhető a legromantikusabb, legszenvedélyesebb televízió, a STORY5!

Március 8-tól - teszt jelleggel - elérhető a STORY5 tévécsatorna a UPC digitális hálózatán a 99-es programhelyen. Így a „digital bronze”, illetve a „digital gold” csomag előfizetői is követhetik a műsort!” A megállapodásnak köszönhetően a STORY5 mind a T-Home, mind a UPC, mind a Digi, a PR Telecom, Tarr és a Hello HD rendszerén is fogható.

A STORY5 - a STORY4 tavaly indított testvércsatornája - kifejezetten nőknek szóló, romantikus tartalomra, telenovellákra és filmekre épül. A vásárolt tartalmak mellett saját készítésű életmód-, lakáskultúra- és ezoterikus műsorok is láthatóak a televízió kínálatában, ahol hamarosan Szulák Andrea is beszélgetős műsorral jelentkezik.

A STORY5 napi 20 órában, reggel 6 órától, éjszaka 2 óráig sugározza műsorait. A csatorna mostantól minden fontosabb platformon jelen van, így összesen több mint 2.2 millió háztartásában érhető el.

A STORY5 - és STORY4 - csatornákat a Sanoma Digital Media Zrt. üzemelteti, amelynek többségi tulajdonosa a Sanoma Media Budapest Zrt., Magyarország második legnagyobb médiavállalata. A Sanoma Finnországban, Hollandiában és Belgiumban további is üzemeltet csatornákat.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott